De postrapporten van Kopenhagen dat een Deens gemeentelijk hof heeft beslist dat de pooktoernooien geen Deense gokkenwetten overtreden.

De pook is slechts geen kansspel maar ook vereist vaardigheid en is daarom de wettige concurrentie, een gemeentelijk hof in het district van Lyngby besliste Vrijdag.

De uitspraak ontsloeg de voorzitter van de Deense Vereniging van de Pook, Frederik Hostrup, van lasten van het schikken van onwettige het gokken gebeurtenissen. Hostrup was vervolgd door hotel en restauranthandelsorganisatie Horesta namens de casino’s van de natie [land].

De uitspraak gaat tegen een besluit door de Juridische Commissie van het Ministerie van de Rechtvaardigheid in 2006, die besloot dat de pook het onwettige gokken vormde.

Procureur van Hostrup, Henrik Hoffmann, vertelde krant Politiken dat de uitspraak van de Vrijdag pook wettigt, die in Denemarken in de loop van de afgelopen paarjaren immensely populair is geworden.

” De pook is een sport van de mensen, ” geworden; hij zei. ” Er zijn tussen 200 000 en 300 000 Denen die pook minstens één keer in de week en meer dan een half miljoen spelen wie nu regularly.” spelen;

Het onwettige gokken is, volgens Deens strafrecht, spelen of competities waar de organisator ” pogingen om een commerciële economische gain” te bereiken;. Hoffmann zei de pook meer over wijselijk het wedden is, slim hebben spelen en het ertoe brengen van de andere spelers om te denken u verschillende kaarten dan die u eigenlijk in uw handen hebt.

” U kunt in pook winnen die op genoeg knap het zijn wordt gebaseerd om uw strategie te verbergen, alhoewel u een vrij slechte hand, ” zou kunnen hebben; hij zei.

Woordvoerder Erik Jensen van Horesta was teleurgesteld en verrast door te beslissen. ” Om het even wanneer speelt u voor geld, het risico om een het gokken verslaafdenverhogingen, ” te worden; hij zei. ” [Het Niet gespecificeerde] Onderzoek heeft aangetoond dat er zowat 85 000 Denen zijn die potentiële verslaafden zijn, wat is waarom deze voorzorgsmaatregelen zo important.” zijn;

De eisers hebben nu 14 dagen om te besluiten of om de uitspraak een beroep te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *